Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

- sprawy związane z administracją oprogramowania

Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez KrzysiekS » 20.04.2017 17:13

Witaj Piotrze, gdybyś mógł coś poradzić.
Nie otwiera się menu System -> Drukarka fiskalna.

Z góry dziękuję za pomoc
Krzysiek
KrzysiekS
 
Postów: 7
Dołączył: 01.04.2017 20:35

Re: Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez KrzysiekS » 20.04.2017 17:30

Przy próbie wydrukowanie paragonu wyświetla się błąd systemowy 21 otwarcie pliku IDX.CDX
KrzysiekS
 
Postów: 7
Dołączył: 01.04.2017 20:35

Re: Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez Pio » 20.04.2017 19:00

vatowiec->dogrywka (pociągnie df32.exe)
lub pełna instalka
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2314
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez KrzysiekS » 22.04.2017 10:16

Pio napisał(a):vatowiec->dogrywka (pociągnie df32.exe)
lub pełna instalka

Witaj Piotrze, niestety nie pomogło i dalej występuje ten sam problem.
KrzysiekS
 
Postów: 7
Dołączył: 01.04.2017 20:35

Re: Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez Pio » 22.04.2017 10:59

a daje się uruchomić "ręcznie" ?

\BR\PROGRAMY\DF32.EXE

jaką ma datę ten exe ? (może się nie dograł)
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2314
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez KrzysiekS » 22.04.2017 14:58

Niestety nie uruchamia się, data to 20 kwietnia 18:55
KrzysiekS
 
Postów: 7
Dołączył: 01.04.2017 20:35

Re: Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez Pio » 22.04.2017 16:15

Proszę o \br\bazy\historia.txt na p@vatowiec.pl
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2314
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Problem z drukarką fiskalną, nie otwiera się menu

Postprzez KrzysiekS » 22.04.2017 18:36

Piotrze, dzięki za pomoc. Poradziłem sobie.
Był jakiś bład chyba w katalogu BR.
Skasowałem wszystko, zainstalowałem program od nowa i wgrałem kopię baz.
wtedy zadziałało.

Dzięki za pomoc i poświęcony czas.
Pozdrawiam Serdecznie Krzysiek
KrzysiekS
 
Postów: 7
Dołączył: 01.04.2017 20:35


Powróć do administracja

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

cron