Windows 10

Wszystkie sprawy związane z MS Windows

Windows 10

Postprzez DODA » 03.11.2016 16:32

Witam,

Kupiłam nowy laptop z Win 10 zainstalowałam program Vatowiec, podłączyłam dane z kopi i mam problem, wchodząc np do rejestru nie widzę nagłówka, czyli listy rok i miesiąc do wyboru, dodaj pozycje itd cały ten ciąg tak jakby trzeba było jakaś tabele jeszcze podłączyć albo gdzieś uaktualnić.

Prosze o radę i pomoc, nie znalazłam podobnego problemu na forum

Pzd i Dziękuję
Dorota
Załączniki
problem vatowiec.png
problem vatowiec.png (6.98 KIB) Obejrzany 6509 razy
DODA
 
Postów: 12
Dołączył: 02.12.2014 18:13

Re: Windows 10

Postprzez Pio » 09.11.2016 00:38

Proszę wykonać menu System->Dogrywka.
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2396
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Windows 10

Postprzez DODA » 21.11.2016 22:16

Dziękuje pomogło
Pzd
DODA
 
Postów: 12
Dołączył: 02.12.2014 18:13

Re: Windows 10

Postprzez Savek » 28.01.2018 13:29

Witam,
Korzystam z Vatowca w systemie WIN 8. Czy po przejściu na WIN 10 nie będzie z nim żadnych problemów. Oczywiście instalacja na nowo, ale chodzi mi o dane zapisane przy pracy w WIN8 64 bity
Savek
 
Postów: 30
Dołączył: 28.01.2017 20:26

Re: Windows 10

Postprzez kris6112 » 29.01.2018 21:18

U mnie WIN 10 od początku jego powstania i nigdy problemów nie było.
kris6112
 
Postów: 204
Dołączył: 18.03.2008 10:52

Re: Windows 10

Postprzez Savek » 04.02.2018 20:08

Dzięki, a czy można wprowadzić dowolną ścieżkę do zapisu w Archiwum?
np. program jest na dysku "C", a archiwum na "E"
Savek
 
Postów: 30
Dołączył: 28.01.2017 20:26

Re: Windows 10

Postprzez Savek » 06.02.2018 10:34

Savek napisał(a):Dzięki, a czy można wprowadzić dowolną ścieżkę do zapisu w Archiwum?
np. program jest na dysku "C", a archiwum na "E"


Witam,

Znalazłem coś podobnego na forum. Dla mnie wystarcza.

viewtopic.php?f=38&t=1145&start=20
Savek
 
Postów: 30
Dołączył: 28.01.2017 20:26

Re: Windows 10

Postprzez caspar_ts » 25.02.2019 18:59

Witam, po przeinstalowaniu Win10. zainstalowałem Vatowca. na pulpicie pojawiły się ikonki VATowca i VATowca turbo i program nie uruchamia się. Zainstalowałem na Virtualboxie boxową wersję Visty 32, to samo. Jastem w kropce. Nawet polecenie uruchom jako administrator nie pomaga. Po wykonaniu diagnostyki wyświetla komunikat - ten program jest nieprawidłowy.
caspar_ts
 
Postów: 3
Dołączył: 22.03.2013 21:44

Re: Windows 10

Postprzez 4d4m » 26.02.2019 01:47

Sprobuj dodać \BR do wyjątków u antyvira.
A jak lubisz testować, to zobacz, czy pójdzie pod wine i porównaj szybkości z vBox\Xp.
Pecunia non olet, sed nil des­pe­ran­dum.
Awatar użytkownika
4d4m
 
Postów: 41
Dołączył: 23.01.2015 10:04

Re: Windows 10

Postprzez caspar_ts » 27.02.2019 11:36

Witam, system był czysty bez antywirusa, tak samo win vista32 na virtualboxie, program uruchomił się z kopii z serwera, pomogło skopiowanie z serwera starszej kopii BR i polecenie zastąp wszystkie starsze.
caspar_ts
 
Postów: 3
Dołączył: 22.03.2013 21:44

Następna

Powróć do Windows

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron