Windows 7

Wszystkie sprawy związane z MS Windows

Re: Windows 7

Postprzez WuKwas » 27.06.2012 18:51

Witam,
ja też chętnie dowiem się jak uruchomić IPS, VAT-7. Mam WINDOWS 7 home premium a linki z instrukcjami powyżej, nie działają.
WuKwas
 
Postów: 4
Dołączył: 12.05.2012 15:44

Re: Windows 7

Postprzez edi67 » 28.06.2012 09:08

Serdeczne pozdrowienia :)
Edward.


Poszukujesz pomocy - zajrzyj na http://vatowiec.wikia.com/
Pomóż od nowa napisać Społeczną Instrukcję Vatowca

W wolnych chwilach przenoszę starą wersję wiki, pomóź, jeśli masz ochotę...
edi67
 
Postów: 851
Dołączył: 18.12.2007 22:22

Re: Windows 7

Postprzez WuKwas » 28.06.2012 09:14

Bardzo dziękuję, już się biorę do instalacji.
WuKwas
 
Postów: 4
Dołączył: 12.05.2012 15:44

Re: Windows 7

Postprzez dabek » 28.06.2012 10:41

Witam serdecznie,
Panie "Pio", wdrażam Vatowca w Win7 Prof. Zainstalowałam już Visual Pro i XP Mode. Potrzebuję pomocy w utworzeniu pliku z poleceniem aby Vaciak z XP widział dane z sys. 64 bity. Na XP mam tylko dysk "C" na którym to znajduje się Vaciak, a w Win 7 mam dyski OS(C:) i Dane(D:)- Vaciak jest na "D". W którym systemie mam ten plik utworzyć? Czy tworzy się go poprzez Start>Wiersz Polecenia?
Bardzo proszę o pomoc
dabek
 
Postów: 8
Dołączył: 21.06.2012 09:27

Re: Windows 7

Postprzez dabek » 28.06.2012 11:01

Przepraszam,
Już dałam radę:)
Działa:-]
dabek
 
Postów: 8
Dołączył: 21.06.2012 09:27

Re: Windows 7

Postprzez mozerka » 29.11.2012 14:11

Dzięki za instrukcje bez was nie dałabym rady.
mozerka
 
Postów: 1
Dołączył: 21.11.2012 13:32

Re: Windows 7

Postprzez michal11 » 14.02.2018 06:36

Świeża instalacja na windows 7 nie uruchamia się. Krzyczy, że brakuje mu bazy idx. Ten sam plik zainstalowany na windows 10 działa.
michal11
 
Postów: 1
Dołączył: 10.02.2018 21:31

Poprzednia

Powróć do Windows

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość