Windows 10

Wszystkie sprawy związane z MS Windows

Windows 10

Postprzez DODA » 03.11.2016 16:32

Witam,

Kupiłam nowy laptop z Win 10 zainstalowałam program Vatowiec, podłączyłam dane z kopi i mam problem, wchodząc np do rejestru nie widzę nagłówka, czyli listy rok i miesiąc do wyboru, dodaj pozycje itd cały ten ciąg tak jakby trzeba było jakaś tabele jeszcze podłączyć albo gdzieś uaktualnić.

Prosze o radę i pomoc, nie znalazłam podobnego problemu na forum

Pzd i Dziękuję
Dorota
Załączniki
problem vatowiec.png
problem vatowiec.png (6.98 KIB) Obejrzany 1691 razy
DODA
 
Postów: 11
Dołączył: 02.12.2014 18:13

Re: Windows 10

Postprzez Pio » 09.11.2016 00:38

Proszę wykonać menu System->Dogrywka.
--
pozdrówka
Piotr Kowaluk
www.vatowiec.pl
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2219
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Windows 10

Postprzez DODA » 21.11.2016 22:16

Dziękuje pomogło
Pzd
DODA
 
Postów: 11
Dołączył: 02.12.2014 18:13

Re: Windows 10

Postprzez lusso » 19.05.2017 14:51

O nie ,a tyle się męczyłam z tym a tu wystarczyło tylko tyle, dzięki :D
Ogólnie to miałam mnóstwo problemów z Windowsem 10 i działaniem vatowca. Na początku w ogóle mi się nie uruchamiał, potem zacinał tuż po uruchomieniu i nie mogłam nic z robić, dopiero po aktualizacji Windowsa udało się doprowadzić do funkcjonalności. umowa kupna sprzedaży samochodu Teraz wszystko działa jak należy.
Polecam portal: księgowa praca
lusso
 
Postów: 1
Dołączył: 21.04.2017 11:40

Re: Windows 10

Postprzez Savek » 28.01.2018 13:29

Witam,
Korzystam z Vatowca w systemie WIN 8. Czy po przejściu na WIN 10 nie będzie z nim żadnych problemów. Oczywiście instalacja na nowo, ale chodzi mi o dane zapisane przy pracy w WIN8 64 bity
Savek
 
Postów: 18
Dołączył: 28.01.2017 20:26

Re: Windows 10

Postprzez kris6112 » 29.01.2018 21:18

U mnie WIN 10 od początku jego powstania i nigdy problemów nie było.
kris6112
 
Postów: 192
Dołączył: 18.03.2008 10:52

Re: Windows 10

Postprzez Savek » 04.02.2018 20:08

Dzięki, a czy można wprowadzić dowolną ścieżkę do zapisu w Archiwum?
np. program jest na dysku "C", a archiwum na "E"
Savek
 
Postów: 18
Dołączył: 28.01.2017 20:26

Re: Windows 10

Postprzez Savek » 06.02.2018 10:34

Savek napisał(a):Dzięki, a czy można wprowadzić dowolną ścieżkę do zapisu w Archiwum?
np. program jest na dysku "C", a archiwum na "E"


Witam,

Znalazłem coś podobnego na forum. Dla mnie wystarcza.

viewtopic.php?f=38&t=1145&start=20
Savek
 
Postów: 18
Dołączył: 28.01.2017 20:26


Powróć do Windows

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość