Automatyczne pobieranie danych firmy

Re: Automatyczne pobieranie danych firmy

Postprzez Pio » 29.02.2016 17:12

Wysłałem wniosek i czekam na odpowiedź.
--
pozdrówka
Piotr Kowaluk
www.vatowiec.pl
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2294
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Automatyczne pobieranie danych firmy

Postprzez Pio » 01.03.2016 23:42

cytat:
"Aktualne wartości dot. żądania o wprowadzenie kod captcha (są wyższe niż podane w Instrukcji):
- środowisko testowe: co 30 zapytań
- środowisko produkcyjne: co 200 zapytań"

zatem, kapcie dalej są

niemniej, brnę dalej w temat, jakieś IP, jakieś serwery, cuda wianki :))
a miało być prosto
--
pozdrówka
Piotr Kowaluk
www.vatowiec.pl
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2294
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Automatyczne pobieranie danych firmy

Postprzez babaj » 04.03.2016 11:22

babaj napisał(a):Pozwolę sobie odgrzebać temat, bo GUS już żadnego kapcia nie woła.

To twierdzenie było oparte na własnym doświadczeniu ze stroną GUS, gdzie od jakiegoś czasu nie muszę przepisywać kapcia.
Pozdrawiam,
Bartosz
babaj
 
Postów: 153
Dołączył: 21.10.2013 15:21

Re: Automatyczne pobieranie danych firmy

Postprzez edi67 » 24.03.2016 15:28

Jak już ma nic nie być to lepiej i z kapciem od czasu do czasu,

a że tam wszystko komplikują na potęgę.. cóż zrobić, jak karma taka :(
Dopóki się tam dobrze nie wyczyści, to zawsze będzie stajnią zalatywać.. https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57979B75
Serdeczne pozdrowienia :)
Edward.


Poszukujesz pomocy - zajrzyj na http://vatowiec.wikia.com/
Pomóż od nowa napisać Społeczną Instrukcję Vatowca

W wolnych chwilach przenoszę starą wersję wiki, pomóź, jeśli masz ochotę...
edi67
 
Postów: 850
Dołączył: 18.12.2007 22:22

Re: Automatyczne pobieranie danych firmy

Postprzez Pio » 25.03.2016 19:25

.. w tabelce brakuje liczby urzędników /1000 mieszkańców, liczby osłów, liczby zakładów państwowych
--
pozdrówka
Piotr Kowaluk
www.vatowiec.pl
Awatar użytkownika
Pio
 
Postów: 2294
Dołączył: 16.12.2007 15:06
Lokalizacja: Szczecin - Przecław

Re: Automatyczne pobieranie danych firmy

Postprzez babaj » 07.04.2018 10:40

Wrzucę nowy link, a nuż się przyda... Jak skorzystać - informacja dla podmiotów komercyjnych.

PobierzCaptcha
  • Nie implementować, metoda przewidziana do usunięcia


Niezalecana architektura, ale dopuszczalna:
Przechwytywanie.JPG
Pozdrawiam,
Bartosz
babaj
 
Postów: 153
Dołączył: 21.10.2013 15:21

Poprzednia

Powróć do nowości

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość