Witam.
Gdzie i jak wpisać zakup kasy fiskalnej korzystającej z odliczenia 50% wartości netto od podatku Vat.
Pilnie potrzebuje instrukcji
Z góry dziękuję 
Pozdrawiam 
Maciej

krystian73 napisał(a):Witam!
Kupiłem kasę fiskalną i chciałem odliczyć 700PLN. Niestety, aplikacja nie uwzględnia wprowadzonej wartości w kolumnie "Kasy rej" (na formularzu: Podatek VAT). Prawdopodobnie wynika to z faktu, że co miesiąc mam nadwyżkę podatku naliczonego nad należnym. Czy można w jakiś sposób zmusić Vatowca, aby uwzględniał w/w wartość?
Pozdrawiam
Krystian
 przeglądałam też w system>tabele ale nie bardzo wiem nawet jak stworzyć własną formułę
 przeglądałam też w system>tabele ale nie bardzo wiem nawet jak stworzyć własną formułę   

ale jeżeli nie ma innego sposobu to proszę dać znać, wtedy poddam się
 ale jeżeli nie ma innego sposobu to proszę dać znać, wtedy poddam się  

Sprawdziłem w zestawieniu VAT jak jest miesięcznie to odejmuje oczywiście trzeba po wpisaniu kwoty włączyć sumowanie. Nie działa jednak przy zestawieniu kwartalnym które występuje u mnie.
  Sprawdziłem w zestawieniu VAT jak jest miesięcznie to odejmuje oczywiście trzeba po wpisaniu kwoty włączyć sumowanie. Nie działa jednak przy zestawieniu kwartalnym które występuje u mnie.Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość